Rólunk

Rólunk

Cégünket 2012-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy az építőipar, a biztosítási szektor és a kárszakértés piacán szerzett többéves szakértelmünket, tapasztalatunkat, a 21. század technikai vívmányaival ötvözve, egy új sokkalta komplexebb szemléletű szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek.

Cégünk Szolgáltató Centruma részére készült a – tableten és okostelefonon egyaránt működő – hatékony és gyors szakértéshez szükséges kárszakértői alkalmazás.

Partnereink számára kialakított felületen keresztül tesszük lehetővé a feladatok küldését és fogadását, vagy akár automatikusan kialakított online interface-n keresztül is kapcsolódhatnak rendszerünkhöz.

Munkatársainknak magas elvárásoknak kell megfelelniük. Kiválasztásuk alapja minden esetben a szakértelem és a maximális megbízhatóság volt, melyek tekintetében nem kötöttünk kompromisszumot. A kárszakértőink műszaki végzettségű, biztosítási ismeretekkel rendelkező szakemberek, akik pályafutásuk alatt már bizonyították rátermettségüket, szakértelmüket e sokrétű összetett munkakörben.

Cégünk független szakértői irodaként dolgozik a különböző Biztosítótársaságoknak, teljes lojalitással partnereink, és az elvállalt feladat sikeres teljesítésének érdekében.